Choisissez votre langue : 

Hoe te bestellen ?

Uw trap bestellen.

Om over te gaan tot een bestelling is het voldoende om de offerte getekend aan ons terug te bezorgen. Met eventuele opmerkingen. U kan hiermee ook altijd langskomen in onze toonzaal om uw verschillende keuzes te bespreken met ons personeel.U krijgt een voorschotfactuur (ongeveer 35% van de offerte). Op de offerte staan alle eenheidsprijzen vermeld. De uiteindelijke realisatie wordt met deze eenheidsprijzen afgerekend op de eindfactuur.De termijn situeert zich tussen de 8 en 12 werkweken vanaf de maatopname en/of betaling van het voorschot. Bepaalde modellen (zeker zonder leuning) kunnen sneller afgeleverd worden.

Uw trap opmeten.

Er zijn 2 mogelijkheden :

  • U situatie is redelijk eenvoudig en u neemt zelf de nodige maten. (enkel mogelijk indien u ook zelf plaatst)
  • Wij komen ter plaatste de exacte maten nemen voor fabricage. Onze opmeter neemt dan met u rechtsreeks contact om een afspraak vast te leggen. Dit is natuurlijk pas mogelijk wanneer de werken voldoende ver geëvolueerd zijn (trapgat gemaakt, chape geplaatst, bezettings- en gyprocwerken gedaan). Indien de afwerking op de vloer er niet ligt dan houden wij hiermee rekening bij de fabricage.

2D en 3D plannen van uw trap.

Vervolgens ontvangt u de uitvoeringsplannen van uw trap(pen). Hierop staan de afwerkingsmaterialen en diensten vermeld.Deze plannen moet u "voor akkoord" aan ons terug bezorgen. Hierna starten wij de fabricage.Hoewel deze plannen redelijk compleet zijn, zijn ze natuurlijk maar een beeld van de realiteit.

Fabricatie van uw trap in ons atelier

Eenmaal het akkoord binnen is, start de productie in ons atelier te Vilvoorde. Laser, plasma, hout- en metaalfrezen worden ingezet om uw maatwerkproject te realiseren.

Levering van uw trap

Wij leveren in gans België. Indien u zelf komt afhalen in ons atelier vraagt u ons best even naar de grootte van het geheel om aangepast vervoer te kunnen voorzien. Bepaalde modellen passen in grote wagen voor andere is een kleine camionette nodig.

Plaatsing van uw trap

U kan uw trap zelf plaatsen, wij leveren dan alle vijzen en pluggen erbij die nodig zijn om de trap te monteren. Wij zorgen er ook voor dat er niets meer moet gelast worden ter plaatste en dat alle verbinden in elkaar vijzen. Elke situatie is weer verschillend, maar vraag gerust ons advies over de haalbaarheid van zelfplaatsing.